Kapcsolat

Munkácsi Krisztina

​"Egy lakás értelme nem bútorok, hanem érzés, amely eltölti ott az embereket." (Márai Sándor: Az igazi)
​Ennek az érzésnek a megteremtése rendkívüli felelősségteljes, és megtisztelő feladat számomra. Egy bizalmi alapokon nyugvó, kreatív, alkotó tevékenység, melynek során a Megrendelő rám bízza legintimebb szférájának, az otthonának kialakítását. A mai rohanó világban még inkább szükség van embereknek arra az érzésre, hogy itt biztonságban vagyok, ez a hely értem van, engem minden tekintetben maximálisan kiszolgál, pihenést, nyugalmat biztosít, és feltöltést ad a mindennapi kihívások megküzdések sikerességéhez. Ez az érzés az OTTHON. Ennek megteremtéséhez kínálom, szakmai tudásom legjavával az alábbi szolgáltatásaimat:
​lakberendezési tanácsadás, lakásvásárlási tanácsadás, segítség ingatlan eladás esetén (Home staging), dekoráció, kint és bent összhangja (kert, terasz), vállalom továbbá irodák, üzletek berendezések megtervezését.
​Tisztelt leendő Megrendelőm!
​Őszintén remélem, hogy otthonának, teraszának, kertjének kialakításában, annak a bizonyos érzésnek a megteremtésében segítségére lehetek! Dolgozzunk együtt, valósítsuk meg álmai otthonát! Szeretettel várom bizalmat adó megkeresését! Szívélyes üdvözlettel:
​Munkácsi Krisztina

Lakberendező

Gesztenye Ingatlan

    5000 Szolnok, Rákóczi út 50.
    +36 70 433-3506
    gesztenyeingatlan777@gmail.com

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?

Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Üzlethelyiség
Építési telek
Telephely
Raktár
Iroda egyéb
Bemutatóterem
Ikerház
Műhely
Nyaraló
Szálloda, panzió
Zártkert
Iroda irodaházban B
Iparterület
Irodaház
Panellakás
Vendéglátóipari egység
Gazdasági épület
Kert, gyümölcsös