Contatto

Munkácsi Krisztina

​"Egy lakás értelme nem bútorok, hanem érzés, amely eltölti ott az embereket." (Márai Sándor: Az igazi)
​Ennek az érzésnek a megteremtése rendkívüli felelősségteljes, és megtisztelő feladat számomra. Egy bizalmi alapokon nyugvó, kreatív, alkotó tevékenység, melynek során a Megrendelő rám bízza legintimebb szférájának, az otthonának kialakítását. A mai rohanó világban még inkább szükség van embereknek arra az érzésre, hogy itt biztonságban vagyok, ez a hely értem van, engem minden tekintetben maximálisan kiszolgál, pihenést, nyugalmat biztosít, és feltöltést ad a mindennapi kihívások megküzdések sikerességéhez. Ez az érzés az OTTHON. Ennek megteremtéséhez kínálom, szakmai tudásom legjavával az alábbi szolgáltatásaimat:
​lakberendezési tanácsadás, lakásvásárlási tanácsadás, segítség ingatlan eladás esetén (Home staging), dekoráció, kint és bent összhangja (kert, terasz), vállalom továbbá irodák, üzletek berendezések megtervezését.
​Tisztelt leendő Megrendelőm!
​Őszintén remélem, hogy otthonának, teraszának, kertjének kialakításában, annak a bizonyos érzésnek a megteremtésében segítségére lehetek! Dolgozzunk együtt, valósítsuk meg álmai otthonát! Szeretettel várom bizalmat adó megkeresését! Szívélyes üdvözlettel:
​Munkácsi Krisztina

Lakberendező