Eladó Családi ház, Dorog

#169201229

Eladó Családi ház

37.8 millió Ft

Dorog
Alapterület:
54 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
Áron alul
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
25 m2

Dorog központi részén, Bécsi úthoz közel, frekventált, mégis csendes helyen 54 nm-es családi ház, hozzá tartozó kis térkövezett terasszal eladó!

Irányár: 37, 8 M Ft

Az 54 nm-es ingatlan rendkívül jó elosztásának köszönhetően 2 szoba + tágas konyha és étkezőből áll, zuhanyzós fürdőszobával egy helyiségben található WC-vel, előszobával, kis közlekedővel, ami dolgozónak is berendezhető, valamint spejz helyiség segíti a tárolás megkönnyítését.

Az ingatlan 4 évvel ezelőtt teljes körű felújításon esett át és a tulajdonos folyamatos karbantartásának köszönhetően jó állapotú, azonnal költözhető. A ház belső terei tágasak, kényelmesek, világosak. A vételár részét képezi a beépített L alakú, sok szekrénnyel és munkafelülettel rendelkező konyhabútor és az egyik szoba fehér beépített faliszekrénye is az ingatlanban marad. A ház redőnyös műanyag nyílászárókkal szerelt, a villanyvezetékek újak, 2 db H tarifával működő hűtő-fűtő klíma gondoskodik az otthon hűtéséről és fűtéséről. Szükség esetén kiegészítésként 2 db elektromos fali panel használható még a fűtéshez, de a tulajdonsoknak erre még sosem volt szükségük. A 10 cm-es külső szigetelésnek és a jó tetőszerkezetnek is köszönhetően az ingatlan rendkívül alacsony havi rezsivel fenntartható. A melegvízről a fürdőszobában felszerelt villanybojler gondoskodik.

Az ingatlanhoz egy kicsi, ám gondozásmentes 25 nm-es körbekerített udvar tartozik, ami most mint terasz funkcionál. Ez a ház teljes hosszában húzódik, amit beépített féltetővel láttak el, így nagyszerű lehetőséget ad hangulatos beszélgetésekhez a kis kerti asztallal. A bejutás az utcáról ezen a térkövezett kis teraszon keresztül történik.

A parkolás a ház előtt az úton lehetséges.

Az ingatlanhoz közel, néhány perces sétára bankok, bevásárlási lehetőség, egészségügyi létesítmények találhatók. Az ingatlan a 10-es út közelében helyezkedik el, mégis csendes és nyugodt, családi házas övezetben.

Jó szívvel ajánlom azok számára, akik a városi élet minden előnyével egy olyan önálló családi házat keresnek, ahol lehetőségük van a terasz adta külső tér hangulatát élvezni azzal, hogy van hova kiülni beszélgetni, reggelizni vagy baráti társaságot fogadni szabad téren. Mégsem a kertgondozással és folytonos szépítésével telik a szabadidő.

Információk:

Típus: családi ház

Hitelezhető: igen

Ingatlan alapterület: 54 m2

Telek méret: 25 m2

Állapot: jó állapotú., felújított

Falazat: tégla

Szigetelés: 10 cm külső

Külső nyílászárók: műanyag

Szobák száma: 2

Komfort: összkomfortos

Fürdő és wc: egy helyiségben

Fűtés: 2 db klímával és fali panellel

Meleg víz: bojler

Hálózati víz: igen

Csatorna: igen

Parkolás: utcán, közvetlenül a ház előtt

Légkondicionáló: 2 db

Tetőtér: nem beépített

Tulajdoni viszonyok: 1/1

Hitelezhető: igen

Falusi csok: nem

Irányár: 37,8 M Ft.

Kérdéseiddel vagy ha szeretnéd megtekinteni, keress bizalommal messengeren vagy telefonon!

Liszi-Fekete Gabriella

0630-5650-456

Gesztenye Ingatlan

 

Liszi - Fekete Gabriella
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése