Eladó Téglalakás, Esztergom

#169201241

Eladó Téglalakás

53.9 millió Ft

Esztergom Belváros
Alapterület:
54 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
2. Emelet
Nincs
Klímás hűtés-fűtés
Utcára
Részben bútorozott
3
Összkomfort
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Gázvezeték a telek előtt
Közműhálózatba bekötve

Ritkaság a kínálatunkban: eladásra kínálunk Esztergomban a Széchenyi tér közelében, a Jókai Mór utcában egy tégla építésű társasházi 2. emeleti 2 SZOBÁS PRÉMIUM LAKÁST, ami magas minőségű anyagokkal teljes körű felújítás után várja első tulajdonosát 54 nm-en.

Irányár: 53,9 M Ft.

Nem csak a belső tér teljesen új, hanem a lakás vízvezetékei, villanyvezetéke, a klímaberendezés, a műanyag nyílászárók, valamint az új bejárati ajtó is. A vételár részét képezi a kész fürdőszoba és a teljesen új, gépesített beépített konyha is, amit az új tulajdonos 1,5 M Ft értékig saját ízlése szerint választhat meg.

A lakás tágas terei kényelmes életteret biztosítanak, a nappali-étkező-konyha a mai modern igényeknek megfelelően egy légtérben alakítható ki, de a helyiség L alakú elosztása mégis szeparáltságot biztosít. Hatalmas ablakai világos teret és kellemes kilátást biztosítanak.

Ebből a közös térből nyílik 2 db hálószoba, amik külön klímaberendezést kaptak és itt is nagy ablakok biztosítják a fényt és a természet kapcsolatát.

A tágas lakás fűtése és hűtése a rendelkezésre álló klímaberendezésekkel megoldott. A lakás burkolata vízálló laminált padló, ami melegséget kölcsönöz, a fürdőszobában pedig járólap. A fürdőszobában zuhanykabin, tágas sarokkád is kiépítésre került, valamint itt található a WC és a melegvizet biztosító bojler is.

Ha olyan lakást keresel, amit további ráfordítás nélkül otthonoddá varázsolhatsz a belső tér berendezésével és ami akár egy család életterének is megfelelő kényelmet biztosít, jó szívvel ajánlom ezt a teljesen felújított tágas ingatlant. Ide további munkálatok nélkül valóban csak beköltözni kell. Befektetésnek is ideális választás, a teljes épületben prémium minőségű otthonok kerülnek kialakításra, így igényes albérlőknek, cégek számára vezetői szolgálati lakás bérbeadására is alkalmas.

Néhány perc sétára Esztergom belvárosa könnyedén elérhető, közelben éttermek, orvosi rendelő, kisbolt is megtalálható. Az épület korábban irodaházként funkcionált. A társasházzá nyilvánítás folyamatban van.

Irányár: 53,9 M Ft.

Az ingatlan előre egyeztetés után megtekinthető. Szívesen válaszolok telefonon és messengeren is a felmerülő kérdésekre.

Liszi-Fekete Gabriella

Gesztenye Ingatlan

0630-5650456

Liszi - Fekete Gabriella
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése