Kapcsolat

​​
A Gesztenye Ingatlan országos magán ingatlanirodánál dolgozom ingatlan referensként. Az Iroda több mint 20 éves értékesítői múlttal rendelkezik, tapasztalt és barátságos csapatban dolgozom.
Teljes körű ügyintézésre és segítségre számíthatsz személyesen tőlem, akár ingatlant vásárolnál vagy eladnál.
Különlegességünk, hogy országosan hirdetjük az ingatlanokat, profi, egységes, kipróbált, ingatlanra szabott, ellenőrzött hirdetési stratégiával, melyek költségét az iroda vállalja. Vállaljuk az ingatlan felkészítését is az eladásra és a fotózásra is, hogy annak valós, de előnyös oldalát tudjuk megmutatni. Teljes körű hitelügyintézésben is tudunk segíteni. A folyamatosan hirdetett ingatlanok és értékesítés miatt nagy számú készpénzes vásárlóval állunk kapcsolatban.
Kifinomult és eredményes tárgyalástechnikával szívesen intézzük az áralkut, a tulajdonos a szerződésben garantált vételárral tervezhet,
ingyenes ügyvédi képviseletet, szerződés véleményezést, tanácsadást biztosítunk az adás-vétel folyamatában.
Munkánkért nem kérünk kizárólagosságot, nincsenek rejtett költségek, nem kell előre fizetni semmit és akkor sem, ha végül nem mi adjuk el az ingatlant. Nem hordunk a vevő nyakára rengeteg érdeklődőt, hanem előzetesen szűrjük a vevőjelölteket, hogy mindannyiunk megelégedésére eredményes ügylet jöhessen létre. Szeretjük a kihívásokat, így akár régóta eladás alatt álló ingatlanokat is bátran fogadunk a portfóliónkban. Aktív hirdetési megjelenésünk és profizmusunk egy reális áron hirdetett ingatlanra hamar megtalálja a vásárlóját, új tulajdonosát.Ha bármiben segítségedre lehetek, várom megtisztelő megkeresésedet telefonon vagy messengeren, akár hétvégén is!



Gesztenye Ingatlan

    5000 Szolnok, Rákóczi út 50.
    +36 70 433-3506
    gesztenyeingatlan777@gmail.com

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?

Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése