Eladó Családi ház, Szolnok

#169201074

Eladó Családi ház

109 millió Ft

Szolnok
Alapterület:
140 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
860 m2
Kiváló
Konvektor
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Szolnok kertes házas övezetében, kiváló állapotú 140 m2-es családi ház, 860 m2-es telken és egy a ház mögött található, 300 m2-es karosszériajavító és fényező műhely eladó!

Szolnok kertes házas övezetében, kiváló állapotú 140 m2-es családi ház, 860 m2-es telken és egy a ház mögött található, 300 m2-es karosszériajavító és fényező műhely eladó!

 

Az öt szobás téglából épült családi ház földszintjén, egy tágas, világos nappali, amely egybe nyitható az étkezővel, hálószoba, konyha, fürdőszoba illemhellyel együtt, és egy előszoba található. A tetőtérben, amely megközelíthető az előszoba, vagy a nappali felől is, két szoba, fürdőszoba illemhellyel együtt került kialakításara. A meleg víz előállítására, gázbojler, a ház fűtésére, konvektorok szolgának, a földszint és a tetőtér is klimatizált. A ház tágas, fedett teraszáról jutunk a füvesített kertbe, amelyet dísznövények és díszfák színesítenek és ahol egy fúrt kút is található.

 

A 300 m2-es műhelyben egy iroda, öltöző, kolorisztikai helyiség, karosszéria lakatos műhely, fényező előkészítő műhely, polírozó műhely, és fényezőkabin található. A telephelyen központi fűtés, gázkazán van és 380V/ 40A ipari áram földkábelen bevezetve. A fényezőkabin levegő befúvásos és gázfűtésű, valamint külön gázmérő és villanyóra is ki lett építve. A műhely alkalmas más tevékenységek kialakítására is, mivel, három lépcsős szennyvíz derítő rendszerrel, aknával, emelővel rendelkezik, így autómosó, autószerelő műhely, valamint gumiszervíz is kialakítható.

 

IRÁNYÁR: 109 000 000 Ft

 

Bővebb felvilágosításért várom megtisztelő hívását!

Demeter István 06-70-384-3360

www.gesztenyeingatlan.hu