Eladó Téglalakás, Szolnok

#169201208

Eladó Téglalakás

36.9 millió Ft

Szolnok Belváros
Alapterület:
46 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
2. Emelet
Kiváló
Cirkó
Utcára
Nyugat
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

*****KIVÁLÓ AJÁNLAT*** BELVÁROSI ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁS****Kiváló befektetésnek is, mivel újépítésű lakás a belvárosban nagyon ritka.
Szolnok belvárosában, a Dr.Balogh Kálmán utcában, eladó egy 4 lakásos társasház 2.emeletén lévő, gyönyörűen kialakított 2 szobás, fiatalos , hangulatos, igényes 46 m2-es lakás!

A lakás 2022-ben épült. / egy meglévő társasház emeleti részén került megépítésre/. Így természetesen minden új az ingatlanban. A villanyvezetékek, víz-csatorna rendszer, a falak, új kazán, új konyhabútor, új fürdőszoba. Külön helyrajzi számmal rendelkezik, külön mérőórákkal. A lakás előnye, hogy a lépcsőházban csak 3 lakás van, a negyedik lakásnak nem innen van a bejárata. A 2. emeleten pedig csak két lakás van. Kedves lakók, barátságos környezet. Az energetikai minősítése a lakásnak CC korszerű. Fűtése cirkófűtés, padlófűtés és hűtő-fűtő klíma. A belvárosban lévő lakás egy csendes utcában található, mégis minden gyorsan , könnyen elérhető. A lakás tehermentes, azonnal költözhető! A lakásban egy étkező-konyha, két szoba és fürdőszoba- illemhelyiséggel található. Ezen kívűl nagyméretű beépített szekrények, magasfényű konyhabútor, illetve hűtő-fűtő klíma található az ingatlanban. A társasház engedélyezi a kisállat tartását a lakásban. A lakáshoz lehetőség van egy garázs , vagy egy tároló vásárlására is.
Lakás irányára: 36,9 Mft
garázs irányára: 7,8 Mft
tároló irányára: 1,9 Mft

Bővebb felvilágosításért várom megtisztelő hívását! 

Kun Tünde 06-70-433-3506

Gesztenye Ingatlan