Eladó Panellakás, Szolnok

#169201232

Eladó Panellakás

33 millió Ft

Szolnok Széchenyi-lakótelep
Alapterület:
75 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Panel
Áron alul
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
10. Emelet

KIVÁLÓ AJÁNLAT!!!  3 szobás, 75 m2-es felújított lakás kedvező áron ELADÓ! 

Szolnokon, a Lovas István út 1 szám alatt lévő szigetelt társasházban, eladó egy teljes körűen felújított, 10. emeleti 3 szobás, 2 erkélyes lakás! Garázs vásárlási lehetőséggel!!!

A fiatalos , világos lakást pár éve újították fel. Akkor lett kicserélve a bejárati ajtó, /  mely 16 ponton záródó biztonsági ajtó/ valamint az összes ablak hő- és hangszigetelt, szúnyoghálós, redőnyös! A fürdőben zuhany helyett kádat építettek be, akkor lett kicserélve a víz-és szennyvízvezeték. A wc külön helyiségben található. A vízóra csere is megtörtént. A szobák / nappali + 2 hálószoba / laminált padlósak, a többi helyiség kőburkolatú. A hangulatos lakás nyugati fekvésű és 2 nagyerkélyes. Az egyik erkély a nappaliból, a másik pedig a két hálóból nyílik. Az erkélyről panorámás a kilátás. Az előszobában található beépített szekrény, valamint a nappaliban lévő polcrendszer és a nagyméretű beépített szekrény  a vételár részét képezik. Fűtése távhővel, egyedi mérőórával. Mivel a 10. emeleten mennek a fűtéscsövek, így télen minimális a fűtési költségem a lakásnak. A hűtésről pedig 2 db klíma gondoskodik. Az egyik a konyhában , a másik pedig az előszobában található. A konyha nagyon világos, a 3 nagy ablaknak köszönhetően. A tágas konyhában egyedi konyhabútort építettek be. A mosogatógépnek a helye kialakításra került. Valamint a mosógép is ide lett beépítve. A tágas konyhában kényelmesen elfér 6-8 ember az asztal körül.

A szomszédok kedves emberek, jó lakóközösség. 

A közös költség 17.000 Ft. A ház szigetelt és a tetőt is szigetelték pár éve. 

Díjmentes parkolási lehetőség az utcán. A környéket kiváló infrastruktúra jellemzi:  Aldi, Penny, gyógyszertár, orvosi rendelő, posta, bölcsőde, óvoda, iskola 2-3 perc sétára, cukrászda, konditerem.

Kiváló lehet több gyermekes családnak, CSOK hitelt igénylőknek, mert a Lovas István  utca is az egyik legjobb a Széchenyi városrészben. 

Az ingatlan IRÁNYÁRA: 33 Mft

A lakáshoz vásárolható egy 19 m2-es garázs, melyben víz és villany is van. Ennek irányára: 6,9 Mft

/ A garázs külön nem eladó ! /

Bővebb felvilágosítsért várom megtisztelő hívását!

Kun Tünde 

06-70-433-3506

Gesztenye Ingatlan