Eladó Családi ház, Szolnok

#169200564

Eladó Családi ház

110 millió Ft

Szolnok
Alapterület:
457 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
305 m2

158 m2-es lakás és 350 m2-es, több üzlethelyiség egyben eladó!

**** IGAZI KURIÓZUM SZOLNOKON ! ****** Vállalkozás és lakás egyben ! *****

Szolnokon a belvároshoz közeli utcában eladó, egy dupla telken lévő épület komplexum. A földszinti részen több mint 300 m2-en működő vendéglátó egységek, kiskereskedelmi egységek, irodák vannak, melyek fix bérlővel rendelkeznek. Kiváló befektetési lehetőség, hiszen a bérlők hosszú távra szeretnék bérelni. 

 

A felső szinten található a kényelmes, tágas, világos 158 m2-es nagy lakás. A nappali-konyha - étkező 72 m2-es, ezen kívül a nappaliból nyíló, belső udvarra néző 4 nagyméretű hálószoba is található. A konyha mellett tágas kamra biztosítja a további praktikus tárolási lehetőséget. A nyári melegben az optimális hőérzetről a nappaliban elhelyezett klíma gondoskodik. A szintek közötti födémek dupla szigeteléssel lettek ellátva a hang és hőszigetelés teljes körű biztosítása érekében. A fürdőszoba fürdőkádas. A fűtése cirkófűtés. A lakáshoz tartozik egy 25 m2-es garázs is, amelyben egy nagyobb méretű autó is kényelmesen elfér.

 

A felső szint kiváló lehet akár magánorvosi rendelőnek, szépség centrumnak, jóga teremnek, vagy éppen rendezvény szervezőknek is remek lehetőség, 

A földszinten - jelenleg is bérlők által üzemeltetett- külön bejáratú üzlethelyiségek működnek. Az ingatlan kiváló lehet befektetési szempontból , hiszen a bérlők mintegy tíz éves folyamatos üzemeltetése biztosítja a befektetés állandó, fix megtérülését és hozamát. 
A parkolás az ingatlan előtt ingyenesen megoldható.

Irányár: 110 Millió Ft

Bővebb felvilágosításért várom megtisztelő hívását: 

Kun Tünde 06-70-433-3506

www.gesztenyeingatlan.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése