Kapcsolat

Munkácsi Krisztina

​"Egy lakás értelme nem bútorok, hanem érzés, amely eltölti ott az embereket." (Márai Sándor: Az igazi)
​Ennek az érzésnek a megteremtése rendkívüli felelősségteljes, és megtisztelő feladat számomra. Egy bizalmi alapokon nyugvó, kreatív, alkotó tevékenység, melynek során a Megrendelő rám bízza legintimebb szférájának, az otthonának kialakítását. A mai rohanó világban még inkább szükség van embereknek arra az érzésre, hogy itt biztonságban vagyok, ez a hely értem van, engem minden tekintetben maximálisan kiszolgál, pihenést, nyugalmat biztosít, és feltöltést ad a mindennapi kihívások megküzdések sikerességéhez. Ez az érzés az OTHON. Ennek megteremtéséhez kínálom, szakmai tudásom legjavával az alábbi szolgáltatásaimat:
​lakberendezési tanácsadás, lakásvásárlási tanácsadás, segítség ingatlan eladás esetén (Home staging), dekoráció, kint és bent összhangja (kert, terasz), vállalom továbbá irodák, üzletek berendezések megtervezését.
​Tisztelt leendő Megrendelőm!
​Őszintén remélem, hogy otthonának, teraszának, kertjének kialakításában, annak a bizonyos érzésnek a megteremtésében segítségére lehetek! Dolgozzunk együtt, valósítsuk meg álmai otthonát! Szeretettel várom bizalmat adó megkeresését! Szívélyes üdvözlettel:
​Munkácsi Krisztina

Lakberendező

Gesztenye Ingatlan

    5000 Szolnok, Kossuth Tér
    +36 70 433-3506
    gesztenyeingatlan777@gmail.com

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?

Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Üzlethelyiség
Építési telek
Társasház
Családi ház
Iroda egyéb
Panellakás
Irodaház
Raktár
Villa, kastély, kúria
Iparterület
Szálloda, panzió
Telephely
Bemutatóterem
Sorház
Rezidencia
Iroda irodaházban A