Eladó Családi ház, Szolnok

#169200859

Eladó Családi ház

215 millió Ft

Szolnok Szandaszőlős
Alapterület:
613 m2
Szobák száma:
15
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 473 m2
Újszerű
Cirkó
Részben bútorozott
Dupla komfort
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Panzióként is üzemeltethető 10 szobás, összesen 613 m2-es két családi ház egy telken eladó!

****Igazán ritka lehetőség! Két nagy családi ház egy telken! Alkalmas lehet két generációnak, vagy panziónak. De kiváló lehet egy külön vállalkozásra is ****

 

Szolnokon, a Cseresznye utcában eladó egy rendkívüli adottságú 1473 nm-es parkosított telken, két egymástól függetlenül is használható családi ház eladó! Összesen 613 m2-es lakórtér, 351 000,- Ft/m2-es áron!

 

A minőségi alapanyagokból épített ház műszaki jellemzői:

 

főfalak 38 cm-es Porotherm téglából készültek

A házon egy dupla (150 mm és 130 mm) és egy szimpla (130 mm) kürtős kémény épült. Mind a három rozsdamentes acél béléssel van ellátva. Funkcióik: gázkazán, központi porszívó, lakás szellőztetés.

A szobák beépített bútorait ugyanaz az asztalos szakember készítette, tölgyfa fronttal.

Összes hidegburkolat, csempe és szaniterek magas minőségű, olasz gyártmányúak.   

A csap, bidé és zuhanytelepek különösen jó minőségű Rapetti gyártmányúak. A konyha munkalapja gránitból készült. Ugyancsak gránitból van minden belső ablakkönyöklő is. Wiessman Litola gázkazán (32 KW), hozzá illesztve egy 160 literes Verticel rozsdamentes, szigetelt használati melegvíz tárolóval

A használati melegvíz hálózat dupla csöves kiépítésű, keringtető szivattyúval, időkapcsolóval, így a lakás legtávolabbi pontján is azonnal meleg vizet kapunk a csap megnyitásakor. A kazánnal az északi falra kihelyezett külső hőmérő tart kapcsolatot.

Mind a fűtés, mind a használati melegvíz napi/heti programozására is lehetőség van.

Az alagsorban van elhelyezve a „Husky” gyártmányú központi porszívó, légkivezetése kéménybe kötve. Az épület mind a három szintjén van 2-2 db csatlakozási pont, ahonnan a szívócsővel a ház minden pontja elérhető. A ház elektromos hálózatának kialakítása 3 fázisú, Túlfeszültség védelem is kialakításra került a főmérő szekrényben, fázisonként

Az előszobában van felszerelve egy hatcsatornás telefonközpont- A ház riasztó rendszere rádiós kommunikációval a Multi Alarm-hoz van bekötve. Mozgásérzékelők, ajtónyitás érzékelők, füstérzékelők minden szinten, a földszinten és az emelet déli helységében üvegtörés érzékelők

A házban egy számkombinációs zárral szerelt, időkésleltetéses, 160 literes, 360 kg súlyú betonozott falú Bovas széf is helyet kapott.

A két ingatlan bemutatása: 

Az első ház alagsora 129 m2, különböző funkciójú helységekkel, teljes értékű, 2,8m-es belmagassággal. A fölötte lévő lakószint 3 szobából, konyhából, étkezőből, fürdőszobából és két független WC-ből áll. Ez a szint 126 m2-es, 15 m2-es fedett és 35 m2-es szabad déli terasszal. A tetőtér 128 m2-es, 14 m2 fedett terasszal. Itt kapott helyet a nappali, a dolgozó szoba és egy nagyméretű szoba + fürdőszoba, második konyha. Ezen a szinten beépített szekrények lettek kialakítva. Mind az alsó mind pedig a felső szint könnyen alakítható, ha szükség lenne több szobára, vagy esetleg még nagyobb nappalira.

A második ház kívülről tökéletesen készen van. A belső festést és szerelvényezést az új tulajdonos saját ízlésének megfelelően teheti meg. Ennek az épületnek a földszintje 84 m2-es, ahol egy 63 m2-es garázs, konyha, étkező és WC lett kialakítva. A 82 m2-es tetőtérben pedig 3 szoba, nappali és fürdőszoba van, ami így tökéletesen függetlenül használhatóvá teszi a második épületet az elsőtől.

A közelmúltban, Budapest és Szolnok között megépült 2 X 2 sávos autóútnak köszönhetően a Liszt Ferenc repülőtér autóval 45 perc alatt, Budapest 1 óra alatt elérhető. Az ingatlantól 1,5-2 km-re Auchan, OBI, Praktiker, Tesco, Aldi, Müller és még jó néhány más áruház és azok sokirányú szolgáltatásai segítik elő a gyors és kényelmes bevásárlást, vagy a kellemes időtöltést.

 

Az alaprajzok és a képek jó betekintést adnak ugyan az ingatlanról, de a ház külső megjelenésén túl, sokkal több van ebben a két épületben, mint ami itt leírható, megmutatható. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését tekintse meg személyesen, előre egyeztetett időpontban. 

I R Á N Y Á R A: 215 Mft

Bővebb felvilágosításért várom megtisztelő hívását! 

Kun Tünde 06-70-433-3506

www.gesztenyeingatlan.hu

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Üzlethelyiség
Téglalakás
Építési telek
Telephely
Irodaház
Iparterület
Szálloda, panzió
Iroda egyéb
Raktár
Gazdasági épület
Villa, kastély, kúria
Szervíz, benzinkút
Rezidencia
Iroda irodaházban A